Festlokalet

Vi har et fint lille festlokale som beboere i ABKV kan leje.

Festlokalet ligger i kælderen under Tartinisvej 6.

Der er plads til 30 personer og det kan bruges til alt fra møder til mindre fester.

I lokalet er der en spisesal med borde og stole samt musikanlæg man kan tilslutte vha. jackstik. Et mindre mellemrum med sofa og garderobe. Et køkken, hvor der er service til 30 personer, samt et udvalg af redskaber, gryder, pander og fade. Til slut er der et toilet.

Det er muligt at tilkøbe en startpakke der indeholder; Opvasketabs, viskestykker, karklude, opvaskemiddel, opvaskebørste, håndklæder, håndsæbe, køkkenrulle, toiletpapir, affaldsposer og bioposer.

Tilkøber man ikke startpakken skal man selv medbringe disse ting.

Sådan lejer man fastlokalet.
Send en mail til festlokale@abkv.dk, husk at oplyse fulde navn, adresse og hvornår du ønsker at leje festlokalet. 

Når man lejer lokalet er det mest almindelige at man lejer det fra ca. kl. 17 dagen før, til ca. kl. 12 dagen efter; fx vil man leje det lørdag, skriver man lejekontrakt og modtager nøgler fredag efter kl. 17 og aflevere lokalet rengjort søndag kl. 12.

Det er selvfølgelig også muligt at leje lokalet i andre tidsrum end dette.

Ønsker man at se festlokalet inden man lejer det, er dette også muligt.

Lejekontakt, Ordensreglement og Rengøringsliste ses her.

HUSK IØVRIGT.
Læs venligst ordensreglementet grundigt igennem.

Hvis man lejer lokalet til at holde fest, skal man huske at sætte sedler op i de omkringliggende opgange et par dage i forvejen, samt at man skal skrue musikken ned efter kl. 20 på hverdage og kl. 22 i weekenden.

Det er ikke tilladt at ryge i lokalet eller andre steder i kælderen, og man skal som lejer af festlokalet huske at samle cigaretskodder op foran nedgangen til kælderen, inden lokalet afleveres efter endt leje.

Som lejer af lokalet har man også ansvar for at ens gæster opfører sig ordentligt og tager hensyn til andre beboere både i ved ophold i festlokalet, kælderen foran toilettet, samt foran bygningen.

Priser
Leje - 500 kr.
Depositum - 1000 kr.
Startpakke - 50 kr.
Manglende rengøring - 500 kr.
Mistet nøgler - 3.500 kr.

Leje og depositum, samt evt. startpakkepris betales kontant, inden nøglerne overdrages, og depositum bliver tilbagebetalt ved aflevering af rengjort festlokale. Alt dette foregår i selve festlokalet, efter aftale.

 

Ønsker du at afholde et event for ABKV´s beboer, som fx loppemarked eller fastelavn, er det muligt at låne lokalet gratis den pågældende dag, hvis det ikke er lejet ud i forvejen. Send en mail og hør mere herom.

 

Det er ikke muligt at leje festlokalet 30. december - 2. januar.