Internet, TV, radio og telefoni

Alle beboere har adgang til foreningens bolignet via bolignetstikket i lejligheden.

Parknet er for tiden udbyder af både internet, tv/radio og telefoni på bolignettet.

Hvis du uregelmæssigheder eller problemer med bolignettet, er du velkommen til at skrive til bestyrelsen på: tvoginternet@abkv.dk

Du kan også kontakte Parknet direkte på support@parknet.dk eller tlf.: 36 90 60 00

AB Kongens Vænge ejer bolignettet i ejendommen, og vi kan skifte udbyder, hvis vi ønsker det.

Sådan bruger du bolignetstikket i lejligheden

Internet
Den røde indgang på bolignetstikket er til Internet. Stikket, der passer i den røde indgang, er et RJ45-stik. For at tilslutte din computer til bolignetstikket, skal du have et netkort i din computer. Hvis der ikke er netkort i din computer, kan det købes i en computerbutik for under kr. 200,- (køb et anerkendt mærke). Desuden skal du bruge en netledning med RJ45-stik i begge ender, som tilsluttes hhv. bolignetstikkets røde indgang og netkortet i din computer. Hvis du har flere computere, du ønsker tilsluttet Internettet, skal hver computer have netkort, som med netledninger forbindes til en switch (købes i computerbutik), og fra switchen tilsluttes bolignetstikket med en netledning. Søg evt. hjælp hos nabo, venner, familie eller computerbutik.

TV
Det runde stik, hvor der står TV, er til tv. Stikket, der passer i, er et almindeligt tv-stik. Hvis du har problemer med at indstille kanalerne på dit tv, opfordres du til at søge hjælp hos forhåbentligt hjælpsomme beboere i din opgang eller hos familie og venner. Alternativt må du kontakte en tv-forhandler og mod betaling få hjælp til indstilling af sit tv. Hvis du har flere tv-apparater, kan det være nødvendigt med en signalforstærker. Signalforstærker, forlængerledning og fordelerstik kan købes i byggemarkeder eller hos en tv-forhandler.

Radio
Det runde stik, hvor der står R, er til radio. Stikket, der passer i, er et almindeligt radio-stik. Hvis du har problemer med at indstille kanalerne henvises til samme fremgangsmåde som beskrevet ovenfor.

Telefon
Den grønne indgang på bolignetstikket er til telefonen. Stikket, der passer i den grønne indgang, er et RJ45-stik. Adapterledning, som kan tilsluttes bolignetstikkets grønne indgang (RJ45-stik) i den ene ende, og i den anden ende er et almindeligt telefonstik, udleveres på varmemesterkontoret i kontortiden (1 stk. pr. lejlighed). Alle almindelige telefoner (analoge) med trykknapper kan bruges til det nye bolignet (ikke drejeskive). Har din telefon et RJ11-stik, kan benyttes ledning med RJ11-stik og RJ45-stik. Forlængerledninger og fordelerstik m.m. kan købes i byggemarkeder og telebutikker.

Ønske om ekstra stik
Hvis du har stik i din lejlighed, som du ønsker tilkoblet det nye bolignetstik, eller ønsker du ekstra stik opsat, kan dette udføres af en elektriker mod betaling.

Kontakt Parknet for oplysning om:
Tilmelding
Priser
Fejlmelding
Support
Ændring af abonnementstype
TV/radio kanaler